Istoric
16299
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16299,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Istoric

Incredere castigata de-a lungul anilor

DEXCAR Service a fost infiintat in anul 2009 ca service auto multimarca in locatia din Sos. De Centura Nr. 119 . In anul 2015 activitatea a fost mutata intr-o locatie mai accesibila, respectiv in sediul modern in care ne desfasuram si acum activitatea : Str. Balta Albina ,Nr. 8, Sector 3, Bucuresti.

De-a lungul anilor, Dexcar Service nu a evoluat doar din perspectiva experientei castigate, ci si din punctul de vedere al extinderii serviciilor. In momentul de fata suntem suficienti de polivalenti astfel incat sa oferim servicii complete de reparatii si diagnostic, indiferent de autoturismul pe care il avem in fata. Pregatirea temeinica si experienta dobandita ne-au ajutat sa devenim un partener pe care clientii nostrii stiu ca se pot baza.

La sfarsitul anului 2019, cu un nou management, am parcurs un amplu proces de retehnologizare si de redefinire a procedurilor de control al calitatii lucrarilor efectuate de noi, in asa fel incat sa ne desfasuram activitatea la cele mai inalte standarde din domeniu.

service auto bucuresti

 

Doriti servicii de calitate si profesionalism pentru autoturismul dumneavoastra ?